[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d6wu3a6′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-c4cjivy’ admin_preview_bg=”]
Valpoort verscheen voor het eerst aan de aftrap in een verder ongewijzigd elftal. Na het gelijkspel van Westerlo tegen Lommel kon KSVR zonder druk voetballen op het Kiel omdat de wedstrijd van volgende week alles zal beslissen over wie naar play-off 2 gaat. Beerschot moest winnen om op finalekoers te blijven en dan nog liefst met zo veel mogelijk doelpunten verschil.

In de beginfase eiste KSVR zeker zijn deel van het balbezit op. Na een klein kwartier volgde een eerste doelpoging van de thuisploeg: van net buiten het strafschopgebied mikte Placca over het doel van Biebauw. Aan de overkant deed Valpoort hetzelfde. Op een afvallende bal op corner kreeg ook Gravenberch een kans, maar ook hij mikte over.

Even later ontsnapte de thuisploeg aan een achterstand toen niemand bij een vrijschop goed leek te weten waar de bal was en een verdediger zijn doelman uiteindelijk kon bijspringen. Het liep dus vrij aardig voor KSVR en de thuisploeg werd er zelfs een beetje nerveus van. De periodeleiders hadden het immers knap lastig om hun wil op te dringen en kansen te creëren. Dom schoot nog eens over. Waarna de partij na enkele ongevaarlijke Roeselaarse hoekschoppen naar een 0-0-ruststand kabbelde.

Na de rust moest Beerschot-Wilrijk de forcing voeren, maar ook nu weer nam KSVR een vrij goeie start. En toch was plots de eerste knappe redding van Biebauw nodig op een verrassend schot van Brogno. De vlam sloeg nu wel in de pan en de KSVR-verdediging kreeg het moeilijker. Biebauw redde prima op een pegel van Noubissi.

De druk bleef nu aanhouden en zo werd het plots toch 1-0 een lage flankvoorzet van Vanzeir afweek op het been van Gravenberch en zo langs Biebauw traag in doel ging.  KSVR ging nu nog op zoek naar de gelijkmaker en dreigde een paar keer op dezelfde vrijschop. Het Roeselaarse doelpunt kwam er zeven minuten tijd toch nog toen Guy Dufour een assist van Rajsel onhoudbaar in de hoek kanjerde.

KSVR maakte nu zelfs nog jacht op een tweede treffer, maar die zat er niet meer in. Het verdiende gelijkspel moet echter het nodige vertrouwen geven voor de clash van volgende week tegen Westerlo.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bj3winy’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b37e3cu’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-atexh8e’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9t63vum’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-95zt5um’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8k9sari’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7yquhry’]73′ Vanzeir (1-0), 84′ Dufour (1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7jnt0wu’][av_cell col_style=” av_uid=’av-71v8r5q’]KFCO Beerschot-Wilrijk[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6vjr0wu’]Vanhamel, Prychinenko, Dom, Mboko, Van Hyfte, Noubissi, Placca, Bourdin, Brogno (77′ Messoudi), De Jonghe en Tissoudali (57′ Vanzeir)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6dl1zmm’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5u0dc0u’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5awy8ym’]Biebauw, Camargo, Kocabas, Gravenberch (77′ Dufour), Madu, Zolotic, Sidoul, Rajsel, Valpoort (87′ Lépicier), De Smet (52′ Godwin) en Casagolda[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4ori9b2′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4elco9q’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3wxm0im’]Van Hyfte (B), Gravenberch, Brogno (B), Kocabas, Grisez (B)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3bhl8e6′][av_cell col_style=” av_uid=’av-34oni4e’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2orb2ke’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-29gn95q’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1fzkiu6′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-19wakqm’]Pirard[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=zmFMAI9glRM’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jshzmr4d’]

[/av_one_full]