[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d3n6two’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-c1ijyq0′ admin_preview_bg=”]
Gutiérrez Moreno wijzigde zijn ploeg op twee plaatsen en gunde zijn twee laatste nieuwkomers, Madu en Casagolda, meteen hun eerste speelminuten. Ook Valpoort behoorde opnieuw tot de achttien. Hij begon net als in Leuven op de bank. Bij Lommel zat de Roeselaarse kwelduivel Leonardo Rocha – tegen wit-zwart dit seizoen al goed voor vijf goals – z’n laatste van twee schorsingsdagen uit.

De gebruikelijke lange studieronde bleef dit keer achterwege en dat bleek al bij de eerste noemenswaardige bal op doel te lonen toen uitgerekend debutant Esteban Casagolda na acht minuten Coucke verraste met een vreemde zwiepbal door het midden. Even later probeerde ook Rajsel het vanop afstand, maar die zag zijn diezelfde Coucke zijn plaatsbal mooi vanonder de lat halen. Voor de bezoekers mikte Claes op het kwartier na een geharrewar onbesuisd over, waarna er heel lang niets gebeurde, tot Claes twee minuten voor tijd er door een bos van benen plots 1-1 van maakte en alles zo – ondanks een nochtans veelbelovend openingskwartier – weer te herdoen was.

Wit-zwart moest het bij het begin van de tweede helft uit een ander vaatje zien te tappen en het leek die boodschap begrepen te hebben, want met een bal van Dufour tegen de onderkant van de lat en met twee pogingen van Casagolda, die één keer naast mikte en die bij een schot dat daarna volgde Coucke op zijn weg vond, kregen de Noord-Limburgers het net als in het eerste kwartier opnieuw moeilijk om het hoofd boven water te houden. Dik vijf minuten later kende Nicolas Rajsel na een aflegger van Casagolda meer geluk en werd het verdiend 2-1.

Nog geen vijf minuten later bracht Neven de bordjes op hoekschop op 2-2. Gutiérrez reageerde en koos met Godwin en Valpoort voor Yagan en Dufour vol voor het offensief. Godwin haalde daarna een paar keer de achterlijn, maar op aangeven van Sidoel was het zeven minuten voor tijd Arsenio Valpoort die zijn kunstje van tegen OHL herhaalde. Diep in de slotfase bekroonde Esteban Casagolda na een snelle counter z’n eerste wedstrijd van wit-zwart met z’n tweede van de avond.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-btotn9k’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-14gnj48′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-aojrqtk’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-a28qa2w’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8x4v8ug’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8hwy0tk’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-84ay9yg’]8′ Casagolda (1-0), 43′ Claes (1-1), 55′ Rajsel (2-1), 59′ Neven (2-2), 83′ Valpoort (3-2), 93′ Casagolda (4-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7qhp1ig’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7al2bvs’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6mik220′]Biebauw, Camargo, Kocabas, Gravenberch, Madu, Sidoel, Zolotic, Yagan (63′ Godwin), Dufour (68′ Valpoort), Rajsel (85′ Borry) en Casagolda[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-mssl1k’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5xjyiq0′]Lommel SK[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5gv85c8′]Coucke, El Banouhi, Neven, De Wilde (78′ Kolen), Van Belle (81′ Paulussen), Bitsindou (46′ Vermijl), Claes, Henkens, Heymans, Brebels en Regales[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4qqtzc8′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4jodbe0′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-dyi91k’]Bitsindou (L), Van Belle (L), Dufour, Valpoort[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3cjge88′][av_cell col_style=” av_uid=’av-37g2vwo’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2px3ozs’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-25a0kvc’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1mzal60′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1aj9wg8′]Van Damme[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/jhsoOIAQq3E’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jry0hchd’]

[/av_one_full]