[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cwwc4vw’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-180llng’ admin_preview_bg=”]
Derde jaargang van de nieuwe competitieformule 1B en KSVR moest het al voor de 15e keer (!) opnemen tegen AFC Tubize, wat dan ook niet de grote massa naar het Leburtonstadion lokte. Geen Wouter Biebauw onder de lat, wel Gilles Lentz. Ook Van Kessel verscheen voor het eerst sinds lang aan de aftrap, net als Kompany, die de geschorste Gravenberch verving. Kersverse papa Casagolda zat in de kraamkliniek.

Op een ingestudeerde hoekschop kwam KSVR na nauwelijks twee minuten al bijna op voorsprong, maar Van Kessel mikte de bal van dichtbij op Defourny en de rebound  van Zolotic werd afgeblokt. Waarna wit-zwart in de beginfase de meest dreigende ploeg bleef via snelle mannen als Godwin en Valpoort. Scoren zat er echter niet in.

Na verloop van tijd begon KSVR slordiger te voetballen en knokte de thuisploeg zich in de match, nog zonder gevaar. Ook thuisdoelman Defourny kreeg geen werk op te knappen, en zag een tiental minuten voor de rust hoe Camargo een hoekschop in één tijd op de slof nam en naast besloot. Nog enkele minuutjes later ging Defourny onder een nieuwe hoekschop door, waarna Kocabas kon aanleggen en tegen de handen van  thuisverdediger Naah mikte. Strafschop dus, feilloos omgezet door Andrei Camargo. KSVR dan ook met 0-1 naar de kleedkamers.

Kort na de rust kreeg ook Tubize een strafschop toen Rajsel in de muur op een vrijschop de bal tegen de arm aangeschoten kreeg. Vidémont liet de kans niet liggen en meteen was alles te herdoen. In de volgende fase leek Garlito op weg naar de 2-1, maar Lentz kwam goed ver uit zijn doel en de thuisspeler kon de bal niet meer goed beroeren.

De thuisploeg ging er nu feller tegenaan dan voor de rust en de KSVR-verdediging moest voortdurend attent zijn. Zo was er een knappe redding nodig van Lentz op een hakje van Naah, die moederziel alleen voor de Roeselaarse keeper opdook. KSVR kreeg nu een aantal counterkansen, maar de laatste pas van Van Kessel en Valpoort was telkens niet precies genoeg.

De thuisdruk viel nu stil, en KSVR ging op zoek naar een tweede treffer. De Smet kopte nog eens boven. Op vrijschop van Camargo had Defourny nog een uitstekende redding nodig toen zijn eigen ploegmaat Lippini hem bijna verschalkte. Ook De Smet probeerde het nog eens, maar weer werkte Defourny in corner. Er volgde nog een schermutseling voor het Tubeekse doel,maar wit-zwart kreeg de bal er niet meer in. 1-1 dus in de eerste play-offwedstrijd.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bmmyfjw’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bfw807w’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-b0h7q3g’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9vy0fjw’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-95vekd8′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8crb318′]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7zlv6sc’]42′ Camargo (str., 0-1), 53′ Vidémont (str., 1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7lb5ybg’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7bzywqk’]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6rdnnp8′]Defourny, Ben Yaghlane, Garlito, Traore (88′ Agyiri), Vidémont, Nemane, Sy, Köse, Naah (80′ Bueno), Lippini en Goudiaby (43′ Bacanamwo)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-n0niv0′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5qgb070′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5bmhr7g’]Lentz, Camargo, Kocabas, Kompany, Madu, Godwin (80′ Van Acker), Zolotic (90′ Yagan), Sidoel, Valpoort, Rajsel en Van Kessel (69′ De Smet)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-hldcfw’][av_cell col_style=” av_uid=’av-46nzmf0′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3swvjr0′]Traore (T), Madu, Camargo, Kocabas[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3ir4yu4′][av_cell col_style=” av_uid=’av-2udww4c’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2mk8pto’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-29tbsqk’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1puevrw’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-18ia6bg’]Vanbecelaere[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/ERQ8xKk_U4c’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jto4qw1i’]

[/av_one_full]