[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/03/20190319_uitslag.jpg’ attachment=’19542′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ admin_preview_bg=”]
Op bezoek bij Westerlo konden onze beloften geen vervolg geven aan het succes van voorbije week. Het was een wedstrijd zonder veel vuur, waar beide ploegen weinig doelkansen konden uitspelen. Toch ging Westerlo de kleedkamers in met een 1-0 ruststand. In de tweede helft kon wit-zwart de touwtjes even in handen nemen en de druk opvoeren. Kansen kregen we via Bakelandt en Terbeche, maar helaas bleef de gelijkmaker uit. Laverge kon lang de 1-0 vasthouden, maar Westerlo kon de wedstrijd afmaken met een tweede doelpunt. Eindstand 2-0.

Volgende week is er geen wedstrijd. De eerstvolgende wedstrijd gaat door op 1 april thuis tegen AFC Tubize.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0, 2-0
KVC Westerlo Verbist, Ulenaers, Ofori Appiah, Van Bulck, El Madani (78′ Schodts), Bonjean, Van Genechten (78′ Van Roosbroeck), Mols, Vaesen (84′ Vandenbossche), Mateso-liongola en Pinto Da Mesquita E Melo (84′ Youth)
KSV Roeselare Laverge, Pieters, Bourgois, Timmerman, Terbeche (84′ Beel), Dumont, Carels, Bakelandt, Verstraete (70′ Dewaegemaeker), Cleophas (70′ Aktaou) en Verlinde (79′ Vaneeckhoute)
Gele kaarten Verlinde
Rode kaarten /
Scheidsrechter Huens

[/av_textblock]

[/av_one_full]