[av_video src=’https://youtu.be/JSlL0z4khU8′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jtsmhcpk’]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-nf02lf’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jtsm4df8′ admin_preview_bg=”]
Voor de drie play-off wedstrijden op Schiervelde organiseren wij de ETIXX Crossbar Challenge. Als supporter krijg je de kans om jezelf te bewijzen tijdens de rust. De bedoeling is simpel, vanop de zestien meter zoveel mogelijk de deklat raken in 5 pogingen. Guy Dufour toont jullie al even voor hoe het moet.

Inschrijven kan via het formulier hieronder. Duid alle wedstrijden aan waarop je beschikbaar bent en wie weet sta jij wel tijdens de rust op het veld.

Evenaar je Guy of doe je zelf beter, dan staat er een mooi ETIXX pakket je op te wachten.
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=” codeblock_type=” av_uid=’av-jtsmjfur’]

[/av_codeblock]