[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/03/slider_biebauw.jpg’ attachment=’19646′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jtq3ls23′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-vhlqyl’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jtq3qbkb’ admin_preview_bg=”]
Opvallende afwezige in de selectie afgelopen weekend was onze nummer één, Wouter Biebauw. Hij had al een tijd last van de knie en een MRI-scan toonde aan dat er een stukje kraakbeen was losgekomen. Morgen wordt het stukje kraakbeen via een kijkoperatie verwijderd door dr. Ryckaert in AZ Delta. Er wordt een herstelperiode verwacht van een viertal weken.

We wensen Wouter alvast veel beterschap en een vlotte revalidatie toe!
[/av_textblock]

[/av_one_full]