[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/04/beloften_20190429_eindstand.jpg’ attachment=’20141′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ admin_preview_bg=”]
Een logisch 2-2 gelijkspel voor onze beloften na een wedstrijd waarin elk team één helft de betere ploeg was. In de eerste was dat KSV Roeselare en daaruit konden ze uitlopen tot 2-0 na twee doelpunten van U18 speler VanrobaeysIn de tweede helft was er meer druk vanwege Lommel, waardoor ook zij nog tweemaal konden scoren. Geen overwinning dus in de laatste wedstrijd en uitkijken naar volgend seizoen.

Na deze laatste match staan er geen trainingen meer gepland voor de beloften en krijgen ze rust.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0, 2-0 (Vanrobaeys), 2-1, 2-2
KSV Roeselare De Meyer, Pieters, Vandelannoitte, Timmerman (55′ Dewaegemaeker), Cottignie, Dumont, Verlinde, Bakelandt, Verstraete (63′ Holvoet), Beel (63′ Vanbrabandt) en Vanrobaeys (80′ Cleophas)
Lommel SK Wouters, Janssens, Poets, Vos, Bejtulahi, Bayram, Van De Ven, Hakkens, Wevers, Adriaans en Houben
Gele kaarten Bejtulahi (Lommel SK)
Rode kaarten /
Scheidsrechter Debruyne

[/av_textblock]

[/av_one_full]