[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/04/20190408_eindstand.jpg’ attachment=’19886′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ admin_preview_bg=”]
Behalve Steph Vancauwenberghe maakte niemand van de A-kern de verplaatsing naar het veld van de leider mee. Na 4 minuten moesten onze beloften reeds tegen een 1-0 achterstand aankijken na een hoekschop die in doel verdween. De beloften van Esvee hadden het moeilijk om een combinatie op de mat te brengen en het balbezit was voor de leider in de competitie. Rusten deden we met een 2-0 voorsprong voor KV Mechelen. De tweede helft was juist op gang of het stond al 3-0, opnieuw na een hoekschop. Roeselare probeerde nog, maar KV Mechelen gaf geen kansen weg en speelde met nog 2 doelpunten de wedstrijd uit waardoor de 5-0 eindstand op het bord stond.

Volgende week hebben onze beloften een weekje rust om hen op te laden voor de laatste twee wedstrijden van het seizoen. Op verplaatsing naar OHL en afsluiten doen ze thuis tegen Lommel SK.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0
KV Mechelen Bouzian Hassan, Breugelmans, Kaya, Augustijns, De Bie (46′ Bosiers), Vranckx, Maesen, Savic, Van Hoorenbeeck (46′ Boudry), Van Keilegom (64′ Ito) en Zeroual (46′ Coveliers)
KSV Roeselare Van Cauwenberge (23′ De Meyer), Carels, Vandelannoitte, Timmerman, Aktaou, Dumont, Verlinde, Bakelandt (57′ Pieters), Dewaegemaeker, Terbeche (78′ Beel) en Verstraete
Gele kaarten Augustijns (KVM), Savic (KVM), Verlinde
Rode kaarten /
Scheidsrechter Heylen

[/av_textblock]

[/av_one_full]