[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/04/beloften_20190422_eindstand.jpg’ attachment=’20071′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]
[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-16zg5ve’][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ admin_preview_bg=”]
Zowel KSV Roeselare als OHL werkten deze wedstrijd af zonder A-kern spelers. Het beloofde een moeilijke verplaatsing naar de leider te worden en dat is ook gebleken. Zowel in de eerste als in de tweede helft was OHL de betere ploeg en hadden ze de beste kansen. De spelers van KSVR hebben gestreden voor wat ze waard waren, maar de 3-0 eindstand was een correcte uitslag van deze match.

Volgende week volgt de laatste wedstrijd van het seizoen, dit thuis tegen Lommel SK.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-p7u6oq’][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0, 2-0, 3-0
Oud-Heverlee Leuven Amenga Liongo, Raemaekers, Geens, Patris, Laes, Irakoze, Gur (46′ Kyere), Jochmans (80′ Beeckaert), Bambi N’Zanga (68′ Allemeersch), Lemti (79′ De Cuyper) en Sula
KSV Roeselare De Meyer, Carels, Vandelannoitte, Timmerman, Vanneste, Dumont (79′ Beel), Verlinde (79′ Cottignie), Bakelandt (79′ Cleophas), Vanrobaeys, Verstraete (70′ Pieters) en Terbeche
Gele kaarten Carels, Raemaekers (OHL)
Rode kaarten /
Scheidsrechter Bleukx

[/av_textblock]
[/av_one_full]