[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cs2da98′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-juqzvvld’ admin_preview_bg=”]
KSVR had nog een puntje nodig om het behoud veilig te stellen en startte dan ook met nogal wat verdedigend ingestelde spelers in de basis. Het scoorde zowaar onmiddellijk maar het doelpunt werd afgekeurd wegens duwfout van Casagolda op doelman Coucke. Wit-zwart eiste in de beginfase alleszins de bal op.

Rond het kwartier kwam ook Lommel opzetten en na balverlies op het Roeselaarse middenveld holde Berben achter een eerste kans aan. Lentz kon echter redden. Even later mikte Cerigioni in het zijnet.

De partij verwaterde ondertussen en geen van beide teams kreeg nog veel klaar. Iets over het half uur werd het toch bijna 1-0 maar Kompany kon de gemaakte goal van Cerigioni nog van de lijn keren. Wit-zwart kon nog eens dreigen met een afstandsschot van Godwin, dat over het doel van Coucke ging. Drie minuten voor tijd pakte thuisspeler Heymans zijn tweede gele kaart, zodat KSVR na de 0-0-ruststand een volledige helft tegen 10 man mocht spelen.

Kort na de rust ging een vrijschop van Camargo via een Lommelse verdediger nipt naast. De partij kabbelde ondertussen rustig verder onder de heerlijke paaszon. Met het mannetje meer had KSVR meestal balbezit, maar dreigen deed het zelden. Toch werd het plots 0-1 toen Kingsley Madu een corner van Camargo richting doel trapte en de bal door Lommelspeler Rocha helemaal verkeerd op de slof genomen werd en in de hoek belandde. Een own-goal dus maar een superbelangrijke voor KSVR! Even later spurtte dezelfde Camargo door op rechts en legde terug tot bij Godwin, die op de lat kanjerde.

De Limburgers probeerden nog terug te slaan, maar Bitsindou knalde hoog over het doel van Lentz. Aan de overzijde besloot Sidoel nog eens voorlangs. De eerste zege in play-off III en het behoud kwamen daarna niet meer in gevaar.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bj82kmk’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-14wb9ak’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-avlkuz0′ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-a2cyhfw’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-90hju4s’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8hl9ybw’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7z9d3f0′]70′ Rocha (own-goal, 0-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7elsu0c’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7cjbi8c’]Lommel SK[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6oiu3v0′]Coucke, Brebels, De Wilde, Santermans, Cauwenberg (78′ Aabbou), Bitsindou, Heymans, Berben (71′ Henkens), Claes, Cerigioni (71′ Azevedo) en Rocha[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-632c6gc’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5phlfyk’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-55gnnjg’]Lentz, Camargo, Kocabas (69′ Van Acker), Gravenberch, Kompany, Madu, Godwin (88′ Aoulad), Zolotic, Sidoel, Valpoort (78′ Yagan) en Casagolda[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4q9qv8s’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4h5zqq4′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-ent77w’]Cauwenbergh (L), Kocabas, Camargo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-39w0mx8′][av_cell col_style=” av_uid=’av-2wu9mmk’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2cpa3ak’]43′ Heymans (L, 2 X geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-21znmrw’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1tbz7l8′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-15qhxnw’]Vermeire[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/RKjiCAAfHpE’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-juspo6tr’]

[/av_one_full]