[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-czm7t0t’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-c95utrh’ admin_preview_bg=”]
Vijf wijzigingen bij KSVR, waardoor onder andere Kompany, Lépicier en Van Acker nog eens aan de aftrap verschenen. Wit-zwart had in de beginfase nogal wat balbezit. OHL nam echter vrij vlug over, en liep aanvankelijk een paar keer in de buitenspelval. Bij de eerste kans washet echter meteen raak toen Mbombo op corner helemaal ongedekt kon afronden. Een dure blunder in de Roeselaarse verdediging en KSVR dus meteen op achtervolgen aangewezen.

Wit-zwart bleef knoeien en Lépicier speelde knullig in de voeten van Henry, die Maertens bediende. Die laatste trapte echter een slechte voorzet richting Aguemon en dus nog geen 2-0. KSVR reageerde met een assist van Godwin naar Casagolda, die net onder de bal door ging. Nog steeds veel balbezit alleszins voor de bezoekers, maar weinig tot geen doelkansen. Godwin probeerde het met een schuiver, Henkinet pakte gemakkelijk.

Net voor het half uur volgde een tweede Leuvense goal toen Kotysch een vrijschop van Aguemon iets te gemakkelijk langs de grabbelende Lentz kon koppen. Wit-zwart moest nu wel reageren en Valpoort mikte een omhaal net naast. Dit was het dan ook voor een flauwe eerste helft. Met 2-0 naar de kleedkamers dus.

In de tweede helft liet Leuven de bal opnieuw aan KSVR, dat wel rondtikte, maar geen diepgang vond. Van doelkansen was al helemaal geen sprake. Bijna halfweg de tweede helft was het bij de eerste Leuvense kans bovendien meteen raak toen Henry boven iedereen uittorende en een assist van Aguemon binnenkopte. Game-over meteen.

Van Acker kanjerde even later op de vuisten van Henkinet. Wit-zwart kreeg ook nog een aantal corners maar het bleef compleet onmondig. Aan de overkant moest Sidoel Mbombo van de 4-0 houden. Invaller Van Kessel besloot nog eens op Henkinet.

Een eerredder zat er niet meer in voor een zwalpend KSVR, dat na een schamele 2 op 12 alleen nog Tubize achter zich heeft.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bn83bt9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-b6qmg0d’ admin_preview_bg=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ardxr59′ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9xr0z3h’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8w4fjjh’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8nxs499′]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-tcdu19′]11′ Mbombo (1-0), 30′ Kotysch (2-0), 67′ Henry (3-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7g5epv1′][av_cell col_style=” av_uid=’av-78ufjyl’]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6u42ma5′]Henkinet, Duplus, Moore, Kotysch, Tshimanga, Hubert, Keita, Maertens, Aguemon (90′ Kehli), Mbombo (77′ Persoons) en Henry (85′ Hirst)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-62xmuq5′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5lfq8p9′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5bvweul’]Lentz, Camargo, Kocabas, Kompany, Madu, Godwin (77′ Dufour), Lépicier (65′ De Smet), Van Acker (70′ Van Kessel), Sidoel, Valpoort en Casagolda[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4rcx6st’][av_cell col_style=” av_uid=’av-48v8fbh’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3vsgzal’]Camargo, Kompany, Keita[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3g0hg6l’][av_cell col_style=” av_uid=’av-a9z6p9′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2g20sq5′][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2663val’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1jfxzsd’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4i91ql’]Vanbecelaere[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-m5ik7h’]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]