[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/01/jeugdcomplex.jpg’ attachment=’18602′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jx4xe6q3′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-32ihsc’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jx4xjcyj’ admin_preview_bg=”]

Afgelopen dinsdag verdedigde KSV Roeselare met succes haar belangen bij het BAS in het beroep tegen een beslissing van de Pro League met betrekking tot het Elite Label. 
Onze jeugdopleiding haalt hierdoor alsnog voldoende punten om ook voor seizoen 2019-2020 tot de Elite-reeksen te behoren.

REEKS B (ELITE)

 1. R. Antwerp FC
 2. K. Beerschot VA.
 3.  Cercle Brugge KSV
 4. KV Kortrijk
 5. Excel Mouscron
 6. KV Oostende
 7. Excelsior Virton
 8. Waasland Beveren
 9. KVC Westerlo
 10. KSV Roeselare
 11. Lommel SK

Brian Tevreden: “We hadden er steeds het volle vertrouwen in dat we deze licentie gingen behalen. Deze licentie is het resultaat van de mensen die achter de schermen hard gewerkt hebben om de jeugd op het hoogste niveau te laten voetballen”.
[/av_textblock]

[/av_one_full]