CEO Brian Tevreden stond mee in voor de coaching tijdens de tweede oefenwedstrijd, en misschien inspireerde dit de ploeg – met opnieuw heel wat testspelers – wel tot een snelle start. Want terwijl de nog niet-ingespeelde verdedigers van de thuisploeg nog volop naar hun plaats aan het zoeken waren, maakten Mohammed Aoulad (na balverlies van een Wingenaar) en de snelle Emile Samyn er nog binnen het openingskwartier 0-2 van. KSVR greep de ploeg uit derde amateurklasse dus onmiddellijk bij de keel en loste die greep een tijd lang niet. Nadat Aoulad nog eens op de thuisdoelman kanjerde, liet Godwin na een lange rush op links de 0-3 optekenen. Waarna de bezoekers de concentratie even kwijtspeelden en in de slotfase van de eerste helft plots nog twee tegentreffers slikten: een kopbal van Bruning op vrijschop en een schuiver van Selmani. 2-3 bij de rust dus.

Na de rust zorgde Godwin met een nieuwe persoonlijke actie voor de 2-4, waarna bij beide teams massaal veel jonge vervangers de wei in stuurden. KSVR bleef baas, maar tot echt doelrijpe kansen kwam het niet meer.

Doelpunten: 10′ Aoulad (0-1), 13′ Samyn (0-2), 39′ Godwin (0-3), 42′ Bruning (1-3), 45′ Selmani (2-3), 57′ Godwin (2-4)

KVC Wingene: Maes, Cornette (62′ Vandeweghe), Vermeulen, Vangheluwe, Vanmaele, Hoornaert, Neuvroen (62′ Rousseau), De Wilde (62′ Van Droogenbroeck), Bruning (71′ Feys), Selmani (62′ Cleophas) en Rushiti (62′ Halwani)

KSV Roeselare: Biebauw (62′ De Meyer), Wojtkowiak, Da Silva (62′ Timmerman), Vervoort (62′ Vandelanoitte), Madu (62′ Vanneste), Van Acker (62′ Klingopoulos), L├ępicier (62′ Caputo), Samyn (62′ Chaa), Aoulad (71′ Kargbo), Godwin (62′ Seedorf) en Kargbo (62′ Bakelandt)

Gele kaart: Kargbo

Klik hier voor de foto’s van deze wedstrijd.