[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/07/winroe.jpg’ attachment=’21335′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jxwxb44c’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-tsef9y’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jxwxpm9i’ admin_preview_bg=”]
Vandaag verzamelen de spelers om 16.00 uur op het oefenveld voor een training, alvorens richting het gemeentelijk sportstadion in Wingene te trekken voor de tweede oefenwedstrijd uit de voorbereidingscampagne. De aftrap van de partij is voorzien om 19.30 uur.

KVC Wingene draait al enkele seizoenen mee in de top van derde klasse amateur en wil ook volgend seizoen een rol van betekenis spelen. Normaliter zou de club haar voorbereiding pas donderdag hervatten, maar door het inplannen van de oefenpartij tegen KSV Roeselare verschenen de spelers van Wingene afgelopen maandag al een eerste keer op het trainingsveld.

In de trainersstaf van KVC Wingene overigens heel wat Roeselaars bloed. Trainer Jakob Crombez is jeugdtrainer op Schiervelde, terwijl Angelo Paravizinni en Jurgen Defever in het verleden nog de wit-zwarte kleuren verdedigden. Andy Colpaert op zijn beurt was dan weer nog actief bij Club Roeselare.

Supporters die de spelers en testers van KSV Roeselare al eens aan het werk willen zien kunnen de wedstrijd in het Wingense Sportpark volledig gratis bijwonen. De thuisblijvers kunnen de wedstrijd live volgen via onze sociale media, of nadien op de website een volledig verslag lezen.
[/av_textblock]

[/av_one_full]