[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/07/brecht.jpg’ attachment=’21688′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jya360rg’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jya3916j’ admin_preview_bg=”]
Vandaag is de laatste dag van Brecht Descheemaker als werknemer van KSV Roeselare. Na meer dan elf jaar op Schiervelde vertrekt hij richting de kust, naar KV Oostende. De kleuren van zijn werkplunje zullen veranderen, maar deze van z’n hart alvast nooit.

Langs deze weg willen we Brecht van harte bedanken voor zijn nooit aflatende inzet en wensen we hem veel succes toe in zijn verdere carrière.
[/av_textblock]

[/av_one_full]