[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/08/slider_caputobakelandt.png’ attachment=’22653′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jze6xfgb’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-s7jk0s’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jze77hf1′ admin_preview_bg=”]
Deze middag zetten Robbe Bakelandt (Belg, 28/02/2001) en Abel Caputo (Venezolaan, 11/07/2000) hun handtekening onder een contract op Schiervelde. Bakelandt tekende voor drie seizoenen. Zijn collega-middenvelder Caputo deed dat voor één seizoen. Daarmee maakt Esvee ook werk van de toekomst. Beiden behoren ook tot de wedstrijdselectie van morgen.

Meer jeugdproduct dan Robbe Bakelandt kan je niet vinden. De 18-jarige middenvelder, afkomstig uit Hooglede, doorliep vanaf zijn zes jaar alle jeugdrangen en maakte tijdens de eerste competitiewedstrijd in het Dudenpark, twee weken terug, zijn debuut. Vorige week, op de tweede speeldag, werd hij door coach Grétarsson zelfs in de basis geposteerd.

Bakelandt: “Ik ben uiteraard heel tevreden dat ik bij KSV Roeselare mijn eerste contract kan ondertekenen. Ik doorliep alle jeugdrangen op Schiervelde en het was dan ook een droom om hier op het eerste veld te kunnen spelen. Het feit dat ik een contract voor drie seizoenen mag tekenen zorgt voor veel vertrouwen en ik hoop hier nog heel veel speelminuten te kunnen maken.”

Naast Bakelandt ondertekende de jonge Venezolaan Caputo een verbintenis voor één seizoen. De middenvelder, geboren in Caracas, trok al op jonge leeftijd naar de Verenigde Staten om daar te spelen voor verschillende clubs in de omgeving van Florida. Vorige zomer ondertekende hij nog een contract voor drie seizoenen bij het Spaanse Levante UD. Caputo trainde al een tijdje mee met het eerste team en maakt nu ook officieel deel uit KSV Roeselare.

Caputo: “Ook ik ben heel tevreden dat ik hier kan tekenen. Ik zal mijn uiterste best doen om te groeien als een speler en ervaring op te doen van de oudere spelers. Ik hoop op een goed seizoen met zoveel mogelijk speelminuten.””

We wensen Robbe en Abel heel veel succes toe op Schiervelde!
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-27se9i4′]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/transfer_website_bakelandt-1030×343.png’ attachment=’22656′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jze7nh8y’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1hh1bq4′]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/transfer_website_caputo-1030×343.png’ attachment=’22657′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jze7pvnj’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-18wmsd8′]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/transfer_square_bakelandt-1030×1030.png’ attachment=’22658′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jze7nh8y’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-quuaqk’]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/transfer_square_caputo-1030×1030.png’ attachment=’22659′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jze7pvnj’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]