[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/08/slider_renan.png’ attachment=’22215′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jza6ke59′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-rbouti’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jza6n5al’ admin_preview_bg=”]
Deze avond ondertekende Renan Carvalho Areias (Brazilië, 18.01.1998) een contract voor twee seizoenen op Schiervelde. De centrale middenvelder trainde gisteren en vanmorgen al mee en liet een gretige indruk na.

De 21-jarige Braziliaanse middenvelder komt over van zijn thuisstad São Paulo, waar hij twee seizoenen deel uitmaakte van Corinthians SP. Vorig jaar werd hij voor een seizoen uitgeleend aan RB Brazil.

Renan: “Ik ben bijzonder blij met het nieuwe hoofdstuk in m’n voetbalcarrière. Ik ben dan ook enorm gemotiveerd om mijn steentje bij te dragen. De eerste kennismaking met de ploeg verliep perfect en ik werd alvast goed onthaald door mijn ploeggenoten. 

We heten Renan van harte welkom en wensen hem veel succes toe komend seizoen!

Bem-vindo Renan!
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-wdp2g6′]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/08/67896725_10157512200616494_144056505937690624_o-300×300.jpg’ attachment=’22222′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jza74jnq’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-wdp2g6′]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/08/IMG_9474-1030×687.png’ attachment=’22224′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jza74jnq’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_half]