[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/slider_amir.png’ attachment=’23115′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jzo7lxz0′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-14tzqe8′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-mt9tnk’ admin_preview_bg=”]
Vandaag ondertekende Amir Nouri (Frankrijk/Algerije, 10/07/1994) een contract voor één seizoen op Schiervelde. De middenvelder komt over van het Franse AS Béziers.

De 25-jarige centrale middenvelder speelde afgelopen seizoen 28 competitiewedstrijden mee met AS Béziers in de Ligue 2. Voorheen speelde hij bij FC Martigues en FC Evian. De in Lyon geboren Nouri zal op de achterkant aan zijn shirt het nummer 6 dragen.

We heten Amir van harte welkom en wensen hem veel succes op Schiervelde!
[/av_textblock]
[/av_one_full]