[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cl8hbyv’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jzzug5qa’ admin_preview_bg=”]
De Frans-Mauretaanse verdediger Harouna Sy vierde zijn KSVR-debuut in vervanging van de geblesseerde Vanbelle. Voet, Areias en Naessens speelden eerder al mee in de beker en vierden nu ook hun competitiedebuut. Verder nogal wat parallellen tussen KSVR en Lommel: beide teams worden door een IJslander geleid en telden nog maar één punt op negen. Winnen was dus een must, zeker voor thuisploeg KSVR.

Wit-zwart begon met veel drang naar voren. Het tikte de bal goed rond, maar Lommel verdedigde mooi gegroepeerd en het was dan ook moeilijk om openingen te vinden. Veel Roeselaars balbezit dus, maar weinig of geen kansen en opletten geblazen voor Limburgse tegenstoten. Zoals toen Cerigioni op Biebauw afging maar nog afgestopt kon worden door Vervoort. De ex-Roeselaarse spits bleek trouwens last te hebben van vallende ziekte, want probeerde nog een paar keer om een strafschop uit te lokken.

Beide doelmannen bleven ondertussen zo goed als werkloos. Biebauw moest iets over het half uur als eerste aan het werk en was meteen machteloos op een schot van Henkens na een collectieve Lommelse aanval. Het eerste Lommelse doelpunt van het seizoen en KSVR dus alweer op achtervolgen aangewezen. Het moest eerst en vooral kansen te zien creëren, maar voor de rust lukte dat niet meer.

KSVR begon met nieuwe moed aan de tweede helft en probeerde Lommel onmiddellijk tegen het eigen doel te drukken. Godwin stoomde door op rechts maar een toegesnelde verdediger kon nog in corner werken. Jonathan Vervoort nam die hoekschop van Rommens in één tijd op de slof en schoot de bal via een Lommels been in doel. 1-1 dus na amper vijf minuten in de tweede helft.

Wit-zwart leek de smaak nu te pakken te hebben en bij een volgende vrijschop kanjerde Areias een terugvallende bal keihard op de lat. De thuisploeg bleef drukken en creëerde nu vooral gevaar vanop links, waar de tandem Sy-Godwin de zaakjes goed op orde had. Na een nieuwe prima aanval op links kwam Naessens luttele centimeters te kort om af te werken.

Na een twintigtal minuten moest KSVR de greep een beetje lossen, maar het bleef toch de meest aandringende ploeg. Areias haalde nog eens vanop de tweede lijn uit, maar nu ging de bal nipt naast. Op assist van de pas ingevallen debutant Nouri kreeg Casagolda nog een kans, maar Svedkauskas redde. Vijf minuten voor tijd mocht Tulio nog invallen, maar na een forse tackle keek hij twee minuten later al tegen rood aan.

In de blessuretijd kreeg ook Vervoort nog rood toen hij de doorgebroken Naudts net voor het strafschopgebied onderuitschoffelde. De bijhorende vrijschop ging via de Roeselaarse muur in corner en de 9 resterende withemden overleefden ook nog de laatste twee minuten. 1-1 dus na een vooral verdienstelijke tweede helft.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-btcfxef’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b6alyfr’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-aqndw5z’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-a3kpwyf’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8rxsy3b’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8fm90ev’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-soxfef’]37′ Henkens (0-1), 50′ Vervoort (1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7l1kyd3′][av_cell col_style=” av_uid=’av-76uxgt3′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6nrby9j’]Biebauw, Damman (46′ Camargo), Vervoort, Voet, Sy, Areias (78′ Nouri), Zolotic, Rommens, Godwin, Casagolda, Naessens (85′ Tulio)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-65k4f13′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5xwxv87′]Lommel SK[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5h72rsn’]Svedkauskas, Hendrickx, Cauwenberg, Santermans, Neven, Henkens, Ippel, Vachiberadze (60′ Bitsindou), Vermijl, Thordarsson (82′ Aabbou), Cerigioni (89′ Naudts)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4yipyc7′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4giu1uf’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3xkh5fb’]Voet, Camargo, Santermans (L), Zolotic, Bitsindou (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3igf8tz’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2ur4smv’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2nzsxp3′]87′ Tulio, 90′ Vervoort[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-27v4vef’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1rws047′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-17otarb’]Toeback[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=Q3klRUkCwtY’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k00p5srt’]

[/av_one_full]