[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/08/slider_20190821.jpg’ attachment=’23043′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jzl9f21d’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-oqkog2′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jzl9ved4′ admin_preview_bg=”]
Een nieuwe woensdag, dus tijd voor een nieuwe update vanop Schiervelde!

  • 22 kernspelers op het veld deze ochtend. Van Cauwenberge (bil) en Naessens (kleine overbelasting quadriceps) bleven binnen voor verzorging. Naessens traint normaal morgen terug volledig mee.
  • Camargo sloot terug aan bij de groep. Hij werkte het grootste deel van de training af.
  • Voor Carvalho Areias loopt de procedure om hem speelgerechtigd te krijgen vlot. Er wordt alles aan gedaan om hem speelgerechtigd te krijgen voor de bekerwedstrijd van komende zaterdag.
  • Wie komende zaterdag komt supporteren in Seraing betaalt 10 EUR voor een staanplaats in het Stade de Pairay. Voor een zitplaats betaal je 12 EUR. Voor jongeren onder de 16 jaar is de inkom gratis.
  • Scheidsrechter komende zaterdag is Anthony Letellier. Deze naam doet bij sommigen wellicht nog een belletje rinkelen. De 27-jarige Waal was vorig seizoen ook scheidsrechter in onze bekerwedstrijd in en tegen Olympic Charleroi. Hij zal bijgestaan worden door assistenten Jerome Meys en Julien Rochart. Voor deze bekerwedstrijd/deze ronde is er geen vierde man.

[/av_textblock]

[/av_one_full][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ug5nmq’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jzlahxla’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]
[/av_one_full]