[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/08/slider_20190831.jpg’ attachment=’23284′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jzvcauwp’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jzvcb93z’ admin_preview_bg=”]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jzvcoz25′ admin_preview_bg=”]

  • Drie afwezigen deze ochtend op training. Step Van Cauwenberge (bil), Vanbelle (knie) en Rommens (bil) bleven binnen.
  • Na een ongelukkig contact op training blesseerde Vanbelle zich eerder deze week aan de knie. Een scan moet later vandaag uitmaken hoe lang onze nummer 5 aan de kant zal moeten blijven. Verwacht wordt dat de schade zal meevallen maar voor zaterdag is hij twijfelachtig.
  • Rommens moest gisteren de training staken nadat hij een overbelasting voelde in z’n bil. Vandaag kreeg hij een extra dag rust. Verwacht wordt dat hij morgen terug volledig kan aansluiten bij de groep.
  • De wedstrijdleider voor komende zaterdag is Maarten Toeback. Hij maakt zijn debuut in de Proximus League. Voor Esvee is het de eerste ontmoeting met de 27-jarige scheidsrechter. Hij zal bijgestaan worden door assistenten David Symons en Tom Glazemaekers. Michiel De Cuyper is de vierde man.
  • Tickets voor de wedstrijd van zaterdag zijn zoals online als op de dag zelf aan het loket te verkrijgen.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jzvcb93z’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]