[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/slider_rommens.png’ attachment=’21982′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-12uyp2s’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-k56fro’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jysjk1i9′ admin_preview_bg=”]
Daarnet ondertekende Nicolas Rommens (Belg, 17 december 1994) een contract voor één seizoen plus optie op een bijkomend seizoen. De verdedigende middenvelder komt over van KVC Westerlo.

De 24-jarige Rommens is een Westels jeugdproduct en speelde buiten één seizoen bij KFC Dessel Sport enkel voor de Kemphanen. Met 134 wedstrijden in de Jupiler Pro League en de Proximus League kan hij alvast stevig wat ervaring voorleggen. De jonge Belg was één van de targets van de scoutingscel en de club is dan ook blij Nicolas te kunnen toevoegen aan de kern.

We heten Nicolas van harte welkom en wensen hem veel succes toe op Schiervelde!
[/av_textblock]

[/av_one_full]