[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/08/slider_vanbelle.png’ attachment=’21991′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1jq8u4i’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-107ac6a’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jn2uzm’ admin_preview_bg=”]
Na Vervoort en Rommens vervoegt ook Wesley Vanbelle (05.08.1986, Bonheiden) het team van coach Grétarsson. De linkervleugelverdediger ondertekende vandaag een contract op Schiervelde voor één seizoen. De 32-jarige Vanbelle komt over van Lommel SK.

De derde inkomende transfer is er één met een naam die al vaak actief was op Schiervelde, maar dan bij de tegenstander. Het Mechelse jeugdproduct, dat  over een uitstekende winnaarsmentaliteit beschikt, verliet in de zomer van 2008 de Maneblussers voor KSK Beveren. Daar was hij twee seizoenen actief vooraleer hij richting Nederland trok. Bij FC Eindhoven was hij drie jaar actief. Daarna volgden twee jaar Eendracht Aalst en drie seizoenen Cercle Brugge KSV waarin Wesley het laatste jaar de kampioenstitel op zijn palmares kon bijschrijven. Vorig seizoen was hij aan de slag bij reeksgenoot Lommel SK. Met meer dan 319 wedstrijden en 25 000 minuten op de teller als profvoetballer komt er dus heel wat ervaring bij.

Ik ben enorm blij voor deze mooie club te mogen spelen. De afgelopen seizoenen heb ik vaak gespeeld op Schiervelde en ik heb er enkel mooie herinneringen aan overgehouden. Ik kijk er naar uit om het wit-zwarte shirt  te dragen en zal er alles aan doen om bij te dragen tot sportief succes! Daarnaast wil ik het management van Roeselare bedanken voor de duidelijke en professionele aanpak omtrent het nieuwe project. Tot snel! Oltegoare Roeselare!

Ook Wesley heten we van harte welkom en we wensen hem veel succes toe in Roeselare.
[/av_textblock]

[/av_one_full]