[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_rincon.png’ attachment=’23436′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1ku972p’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1c9hsr5′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-tnippt’ admin_preview_bg=”]
Vandaag ondertekende Rincón (31.05.1987 – São Paulo) een contract voor één seizoen op Schiervelde. De 32-jarige centrale verdediger komt over van Stade Laval. In het verleden speelde hij bij o.a. Inter Milaan en Troyes.

Rincón, of voluit Carlos Eduardo de Castro Lourenço, is een rijzige centrale verdediger met heel wat ervaring op de teller. In 2006 kwam hij terecht in Italië bij Empoli, en in de zomer van 2011 ondertekende hij bij ES Troyes een verbintenis. Bij de Fransen speelde hij 114 wedstrijden, waarvan heel wat op het hoogste niveau. Vorig seizoen kwam de Braziliaan uit voor Stade Laval.

Wij heten Rincón van harte welkom en wensen hem veel succes op Schiervelde!
[/av_textblock]

[/av_one_full]