[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/09/slider_lierse.jpg’ attachment=’23474′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1ls6wjy’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1bsvsz2′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-oy0lse’ admin_preview_bg=”]
Na uitgebreid overleg tussen de club en beide spelers werd beslist dat aanvallers Samyn en Kargbo Jr. voor één seizoen worden uitgeleend aan Lierse Kempenzonen.

Emile, een jeugdproduct, maakte onder Franky Van der Elst zijn debuut eind januari 2015 tegen Seraing United. In de voorbije vijf seizoenen speelde hij mee in 71 wedstrijden en scoorde hij vijfmaal.

Ibrahim verzamelde op Schiervelde 712 speelminuten in 13 wedstrijden. Met deze uitleenbeurt wil KSV Roeselare Kargbo de kans geven om zoveel mogelijk speelminuten te verzamelen en zo een volgende stap te kunnen zetten in zijn ontwikkeling als voetballer. 

Met deze uitleenbeurten wil de club er voor zorgen dat Emile en Junior zich ten volle kunnen doorontwikkelen als speler en heel wat speelminuten op hun teller kunnen zetten. KSV Roeselare zal hun ontwikkeling intensief blijven opvolgen. Ook in onze wekelijkse updates op de website zullen we hen blijven volgen.

We wensen Emile en Junior veel succes komend seizoen op het Lisp!
[/av_textblock]

[/av_one_full]