[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_nieuws.png’ attachment=’23643′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1blmbkm’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-2d17fa’]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k04xw695′ admin_preview_bg=”]

  • Enkel Vanbelle (knie) en Van Cauwenberge (knie) ontbraken op training. Vanbelle ondervond nog wat lichte hinder aan de knie maar bouwt stelselmatig op. Voor komend weekend is hij twijfelachtig.
  • Scheidsrechter komende zaterdag in Leuven is de heer Ken Vermeiren. Hij wordt bijgestaan door zijn assistenten Yves De Neve en Quentin Lesceux. Arthur Denil maakt het kwartet rond.
  • Teammanager Kenny Santy verlaat de club. Hij kreeg een ‘offer he can’t refuse’ om voor drie jaar aan de slag te gaan in Nieuw-Zeeland. We willen Kenny bedanken voor zijn inzet en wensen hem heel veel succes toe aan de andere kant van de wereld.
  • Marco Tulio kreeg voor zijn rode kaart afgelopen weekend een voorstel tot minnelijke schikking van het Bondsparket van drie wedstrijden schorsing en een boete van 1500 euro. Esvee ging niet akkoord met dit voorstel en verdedigde het dossier gisteren voor de Geschillencommissie. Deze commissie besliste gisteren dat twee dagen schorsing, waarvan één met uitstel, voldoende is. Ook de boete werd gehalveerd. Tulio mist dus alleen de wedstrijd van komend weekend in en tegen Leuven.
  • Jonathan Vervoort kreeg voor zijn rode kaart afgelopen weekend dan weer een voorstel tot minnelijke schikking van het Bondsparket van één wedstrijden schorsing en een boete van 500 EUR. Esvee aanvaardde dit voorstel waardoor de centrale verdediger niet beschikbaar zal zijn komend weekend.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2d17fa’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]