[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2020/04/slider_licentie.jpg’ attachment=’19911′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k0s17c3u’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1aizala’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k0s16mdd’ admin_preview_bg=”]
De Ondernemingsrechtbank van Kortrijk maakte het faillissement van KSV Roeselare gisterenmiddag ongedaan. We willen onze advocaten Johan Vynckier, Guy Delabie, Jan Ameye en Johnny Maeschalck bedanken voor hun enorme hulp en efficiënt werk om onze club succesvol te verdedigen. Iets wat sterk gewaardeerd wordt door iedereen binnen KSV Roeselare.

Daarnaast willen we ook de Ondernemingsrechtbank van Kortrijk bedanken voor hun onmiddellijke behandeling van de zaak en begrip omtrent onze situatie.

In naam van KSV Roeselare zijn we dankbaar dat de supporters ons blijven steunen zijn en we willen iedereen verzekeren dat we meer dan ooit zullen strijden om onze doelen te bereiken en te groeien naar het hoogste niveau, zowel op als naast het veld.
[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-p22d26′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k0s0ztqg’ admin_preview_bg=”]
The Kortrijk Business Court withdrew the bankruptcy of KSV Roeselare yesterday afternoon. We would like to thank our lawyers, Johan Vynckier, Guy Delabie, Jan Ameye and Johnny Maeschalck, for their vigorous effort and efficient work to defend our club, their achievement of success to resolve the issue is appreciated by every member of KSV Roeselare.

We would also like to thank Kortrijk Business Court for immediate response, understanding of the current condition of our club and accelerating the process to make the judgment by the earliest possible time.

On behalf of KSV Roeselare, we are very grateful to the club fans for their support and assure everyone that we will now get back to achieve our goals in returning KSV Roeselare to the highest level on and off the pitch.
[/av_textblock]
[/av_one_half]