[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider.jpg’ attachment=’23977′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k0z2a9fg’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-qermfc’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k0z2b38k’ admin_preview_bg=”]
Een nieuwe woensdag, dus tijd voor een nieuwe midweekse update.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k0z2b38k’ admin_preview_bg=”]

  • Een gelukkig droge training deze ochtend op Schiervelde (zie foto’s hieronder). 25 spelers tekenden present. Damman, Kuisch en Van Cauwenberge bleven binnen. Damman ondervond last aan de hamstrings en laat vandaag een echo nemen. Kuisch heeft (wellicht) een scheurtje net boven zijn enkel. Een MRI moet morgen uitsluitsel brengen over hoe lang hij aan de kant zal staan. Ook Van Cauwenberge trainde individueel. Een oude blessure aan zijn quadriceps begon terug de kop op te steken.
  • Scheidsrechter voor komende vrijdag is dhr. Michiel De Cuyper. Het is pas de tweede wedstrijd in 1B van de 28-jarige scheidsrechter. Eerder dit seizoen floot hij al de wedstrijd tussen Lommel SK en R. Union SG. De Cuyper zal bijgestaan worden door assistenten Thibaud Nijssen en Michael Geerolf. Frederik Geldof is de man tussen de dug-outs.
  • Nog drankbonnetjes in je zak? Opgelet! Vrijdag is de laatste wedstrijd waarop ze gebruikt kunnen worden. Vanaf dan is alles in het businessgebouw volledig cashless!
  • Indien je in het bezig bent van een eTicket dien je dit voor alle zekerheid af te drukken. Het scannen van een eTicket via GSM kan problemen geven, ook al staat de helderheid op het maximum.
  • Nog geen ticket voor vrijdag? Wist je dat onze ticketbox altijd open is? Waar je ook bent, in enkele klikken is jouw plaatsje op Schiervelde vastgelegd via ons online ticketsysteem.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k0z2ao41′ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]