[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/08/slider_001.jpg’ attachment=’22724′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-16uqwzy’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-nljxda’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k07ve46y’ admin_preview_bg=”]

Wie mag er voor jou gaan lopen met de trofee van speler van de maand augustus? Stem nu via onderstaande knop. Volgende dinsdag maken we de winnaar bekend.
Nieuw dit jaar is dat we op het einde ook een speler van het jaar kiezen. De top drie van iedere maand krijgen punten die voor de helft meetellen in de eindraking.

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_button label=’Stem mee!’ link=’manually,https://forms.gle/G2MLmW8qUNjdMpny5′ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’left’ label_display=” icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue82d’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-k07verxh’ admin_preview_bg=”]