[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/10/72463766_916687455381093_7004407557385093120_o.jpg’ attachment=’24429′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k1s93r18′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k1s984j8′ admin_preview_bg=”]

Younited Belgium, dat zijn 28 Younited-teams die geloven in de kracht van voetbal en de kracht van mensen.

Onze spelers en supporters zijn experten in het dagelijkse overleven. Zij strijden tegen kwetsbaarheid op verschillende vlakken zoals huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede of verslaving. Ze vinden in hun team meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er ook een thuis.

De Belgian Homeless Cup vierde in 2019 zijn elfde jaar. Wat begon met één team in Antwerpen groeide uit tot een organisatie met teams over heel België. Met het uitblazen van de elf kaarsen keken we eens goed in de spiegel en besloten om onze naam en logo grondig onder handen te nemen.

De oude naam van onze organisatie gaf weliswaar duidelijk aan rond welke thematiek wij werken (dak- en thuisloosheid), maar kon als stigmatiserend ervaren worden. Daarom besloten wij in 2019 om verder te gaan onder een nieuwe naam: Younited Belgium.

[/av_textblock]

[/av_one_full]