[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_beloften.jpg’ attachment=’14981′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ admin_preview_bg=”]
Een moeilijke verplaatsing voor de beloften bij de leider in het klassement, KAS Eupen. Na nog geen 10 minuten in de eerste helft was het al 1-0 voor de thuisploeg na een penalty. In de rest van de eerste helft werd er niet meer gescoord. Kort na de rust scoorde Eupen een tweede maal en daardoor was de veer gebroken bij onze beloften en liep de score nog op tot 5-0. Kort voor het einde van de match scoorde Verstraete nog tegen waardoor de 5-1 eindstand op het bord stond. Volgende week maandag spelen de beloften thuis tegen Cercle Brugge.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 5-1 (Verstraete)
KAS Eupen Roufosse, Roex, Weijnjes (46′ Libert), Keita (65′ Aziz), Djongambo Dihumba (59′ Bourard), Lambert, El Harrak, Magee, Geurde, Pe Akono en Özer (75′ Ahns)
KSV Roeselare De Meyer, Vandelannoitte, Timmerman, Vanneste (75′ Demirdjian), Dumont, Verlinde (69′ Margo), Verstraete, Zymeri (72′ Andries), Carels, Vanrobaeys en Oosterlinck
Gele kaarten /
Rode kaarten /
Scheidsrechter Henrot

[/av_textblock]

[/av_one_full]