[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_beloften.jpg’ attachment=’14981′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ admin_preview_bg=”]
Een 1-1 gelijkspel voor de beloften in de match tegen Royal Excelsior Virton. Onze beloften creëerden zelf 4 à 5 goeie kansen, maar ofwel was de afwerking niet scherp genoeg of was er een schitterende redding van de doelman. Op het uur kwamen de bezoekers op voorsprong zonder één kans bij elkaar te hebben gevoetbald. Een voorzet van hen waaide over onze doelman in doel. In het laatste kwartier van de wedstrijd werden tactische risico’s genomen die in de 93ste minuut beloond werden met een doelpunt van Verstraete.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ admin_preview_bg=”]

Doelpunten 0-1, 1-1 (Verstraete)
KSV Roeselare De Meyer, Vandelannoitte, Timmerman, Vanneste, Verlinde (71′ Vervacke), Caputo, Verstraete, Carels, Rincón, Bryant (81′ Zymeri) en Oosterlinck
RE Virton Rousseau, Monaville, Gillet, El Anabi, Dezothez, Mosquera (70′ Gasparotto), Rapaille, Schaus, Boutrif (57′ Burzic), Guillaume en Triboulet (79′ Guillaume)
Gele kaarten Dezothez (VIR), Rapaille (VIR), Bryant, Vervacke, Carels, Burzic (VIR), Rousseau (VIR)
Rode kaarten /
Scheidsrechter Bossuyt

[/av_textblock]

[/av_one_full]