[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d47o9ij’]
[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2gnp2mj’][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-c16nf0r’ admin_preview_bg=”]
Trainer Grétarsson opteerde voor de ploeg en het systeem waarmee de withemden vorige week OHL klopten. In de heenmatch kreeg KSVR een ferme pandoering in het Dudenpark, en het was nu uit op sportieve revanche. Dit leek geen sinecure te worden, want Union startte scherp en Biebauw moest als eerste redden op een poging van Haugen. Slecht inspelen van Zolotic leidde even later tot een mogelijkheid voor Teuma, maar een attente Biebauw liet zich niet verrassen en werkte in corner. Ook de derde kans was voor de bezoekers, Haugen trapte die naast het doel.

KSVR knokte voor wat het waard was, maar kreeg geen controle over het middenveld en kansen creëren was dan ook moeilijk. Een eerste kans op gevaar kwam er halfweg de eerste helft op een vrijschop net buiten het strafschopgebied, maar Vanbelle trapte laag in de muur. Aan de overkant kreeg Union een aantal corners op rij, waarbij het kleine strafschopgebied telkens helemaal volgepakt stond. Op een van die hoekschoppen kopte Bager op de lat.

Vijf minuten voor de rust kreeg KSVR een ideale counterkans maar Vanbelle wachtte net iets te lang om de vrijstaande Nouri aan te spelen. Voor de rest was het harken om met 0-0 de rust te halen, maar dit lukte.

Ook na de rust bleven beide teams fel aan elkaar gewaagd. Na nauwelijks vijf minuten klom KSVR plots op voorsprong na een mooie aanval die begon op links en aan de overkant bij Amir Nouri belandde. De Fransman zette laag voor tot bij Rodrigo Bassani, die zijn eerste treffer met veel gevoel in de hoek werkte. Even later kreeg Nouri zelf een kans op voorzet van Andzouana, maar hij trapte naast het doel van Saussez.

De sfeer zat er nu goed in en op voorzet van Nouri kopte Naessens nipt naast. Union ging massaal in de aanval, en er kwam ruimte voor Roeselaarse tegenprikken. Op een daarvan volgde vrij vlug de 2-0: Areias stuurde Andzouana door tot tegen de doellijn, Naessens besloot op doelman Saussez en Amir Nouri stond op de goeie plaats om de rebound binnen te werken. KSVR was net als vorige week superefficiënt en even later dwong Andzouana Saussez tot een knappe redding. Rommens trapte een verre vrijschop heel nipt over.

Er ging nu minder dreiging van Union uit dan voor de rust en een enthousiast wit-zwart leek op weg naar een tweede stuntzege op rij. De bezoekers bleven wel aanvallen, maar zonder veel overleg of structuur. Wouter Biebauw werd dan ook niet meer op de proef gesteld. Na een misser in de bezoekende verdediging maakte de pas ingevallen Saviour Godwin er zelfs nog 3-0 van.

Voor de tweede week op rij feest dus op Schiervelde na een nieuwe zege tegen een topploeg, op basis van een sterke tweede helft zeker verdiend!
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bnplkh7′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b9ajvaj’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-am3f51n’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-1x5ifrf’][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9tjg3yj’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8vlsrsb’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8lfl1l7′]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-82cvogb’]50′ Basssani (1-0), 64′ Nouri (2-0), 90′ Godwin (3-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7r36wuj’][av_cell col_style=” av_uid=’av-713i2iz’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-o09cln’]Biebauw, Vervoort, Zolotic, Voet, Nouri (88′ Godwin), Areias, Rommens, Vanbelle, Naessens (86′ Casagolda), Bassani (78′ Camargo) en Andzouana [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-61bl6q3′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5l6dtzf’]R. Union SG[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-54vxv4b’]Saussez, Perdichizzi, Bager, Hamzaoui, Nielsen, Mehlem, Tabekou, Fixelles (60′ Gerard), Teuma, Haugen (54′ Ferber) en Vega (68′ Young)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-507xc7f’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4g6motn’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3v31v8r’]Nouri, Zolotic, Hamzaoui (U), Hagen (U)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3atd08b’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2u0glm3′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2hoyt3f’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1zg39d7′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1m62brf’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1a1jb0r’]Debeuckelaere[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-1pz00wb’][/av_heading]
[/av_one_full]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=Kwcrc0q8VBI’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k1yojm3f’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=L2PL9mv3gac’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-1b6usej’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=8PC9ODHbuzw’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-k1yoj24j’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=HN-F-KhZeu8′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-of9h1n’]