De eerste overwinning van het seizoen is binnen. Tegen (ex-)leider OH Leuven werd met 3-1 gewonnen, en dat natuurlijk niet toevallig op Schiervelde waar er altijd iets meer mogelijk is. Wil jij wit-zwart mee naar de volgende overwinning schreeuwen? Check dan vlug alle ticketinfo hieronder.

Wist je dat onze ticketbox altijd open is? Waar je ook bent, in enkele klikken is jouw plaatsje op Schiervelde vastgelegd via ons online ticketsysteem.

VOORVERKOOP

De dienst ticketing is iedere werkdag open van 10u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 17u00. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen. Wist je dat onze ticketbox altijd open is? Waar je ook bent, in enkele klikken is jouw plaatsje op Schiervelde vastgelegd via ons online ticketsysteem.

VERKOOP OP MATCHDAY

De ticketbox (ter hoogte van de inkom van de sporthal) gaat open vanaf één uur voor de wedstrijd.

SUPPORTERS R. UNION SG

Supporters van de bezoekende ploeg kunnen voor tickets in voorverkoop enkel en alleen terecht bij de ticketing bij hun club.

  • Voor de bezoekers zijn er in totaal 1433 tickets beschikbaar, waarvan 183 zitplaatsen (vak K) en 1250 staanplaatsen (vak L).
  • Voor beide vakken is de standaardprijs 15,00 EUR. Jongeren onder de zestien jaar betalen 5,00 EUR.
  • Er is geen combiregeling van toepassing.
  • Er mogen geen vlaggen voor de reclameborden en -doeken opgehangen worden.
  • Indien nog voorradig zullen er tickets beschikbaar zijn aan de ticketbox op de wedstrijddag zelf. De ticketbox aan de bezoekersingang is open vanaf één uur voor de wedstrijd.

AANVRAGEN SCHEIDSRECHTERS & SCOUTS

Scheidsrechters en scouts dienen hun schriftelijke aanvraag voor tickets ten laatste 72u (ten laatste dus op woensdag 16 oktober 2019 om 17u00) voor aanvang van de wedstrijd te sturen naar ticketing@ksvroeselare.be met kopie van scheidsrechterskaart of scoutingskaart in de bijlage.

Wanneer uw aanvraag tijdig is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een eTicket. Dit eTicket dient afgedrukt te worden en getoond te worden aan de ingang van het stadion. Geen afgedrukt eTicket, geen toegang.

ROLSTOELGEBRUIKERS

Rolstoelpatiënten dienen hun aanvraag voor tickets ten laatste 72u (ten laatste dus op woensdag 16 oktober 2019 om 17u00) voor aanvang van de wedstrijd te richten aan ticketing@ksvroeselare.be.

Rolstoelgebruikers en één begeleider hebben recht op een gratis ticket voor de wedstrijden (enkel dus wanneer ze dit tijdig op voorhand aangevraagd hebben).

Wanneer uw aanvraag tijdig is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een eTicket. Dit eTicket dient afgedrukt te worden en getoond te worden aan de ingang van het stadion. Geen afgedrukt eTicket, geen toegang. De begeleider en de rolstoelpatient dienen het stadion samen te betreden.