[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/10/IMG_2943.jpg’ attachment=’24144′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-12wxh1o’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-twkioc’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k19a2qfb’ admin_preview_bg=”]
Een nieuwe week, dus tijd voor een nieuwe woensdagse update.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k1912oru’ admin_preview_bg=”]

  • Tussen de zon en regenbuien door stonden 25 spelers op het trainingsveld deze ochtend, waarvan ook Rommens en Damman.  Ze werkten een deel van de training af en werkten individueel met physical coach De Melo. Het gaat voor beiden in de goede richting maar voor komend weekend is er nog geen uitsluitsel.
  • Kuisch (enkel), Santos Silva (hamstring) en Camargo () bleven binnen voor verzorging.
  • De KBVB duidde nog geen scheidsrechterskwartet aan voor komende vrijdag in en tegen Lommel.
  • Maandag speelde het eerste elftal een oefenwedstrijd achter gesloten deuren in en tegen RSC Anderlecht. Voor KSV Roeselare startten: Lentz, Caputo, Rincon, Holmes, Vanbelle, Nouri, Bryant, Santos Silva, Casagolda, Tulio, Saviour. Tulio opende de score in de eerste helft maar nog voor de rust kwam RSCA op voorsprong. Tijdens en na de rust heel wat wijzigingen in beide elftallen. De Brusselaars liepen na de koffie nog uit tot 5-1. Voor paars-wit scoorden Vlap (2), Thelin, Chipciu en Yaya Guindo.
  • Frederik De Vuyst versterkt de commerciële cel. Hij was voorheen actief bij KV Oostende en KSC Lokeren OVL. Frederik zal samen met Gino Sclabi de commerciële werking verder vorm geven. Frederik is bereikbaar op frederik.de.vuyst@ksvroeselare.be.

Uitgeleende spelers:

  • Emile Samyn, uitgeleend aan Lierse Kempenzonen, onderging vorige week een ingreep aan zijn schouder nadat hij voor de tweede maal hij de kom is uitgegaan. De aanvaller wacht een lange revalidatie van ongeveer een viertal maanden.
  • Kargbo stond afgelopen weekend met datzelfde Lierse Kempenzonen in de basis tegen KMSK Deinze. De aanvaller scoorde op het half uur de openingstreffer en werd in de 66ste minuut vervangen. Lierse won met 2-0.
  • Bakelandt behoorde afgelopen weekend tot de selectie van Sint-Eloois-Winkel Sport maar bleef negentig minuten op de bank.
  • Devos behoorde niet tot de selectie van KFC Mandel United.

[/av_textblock]

[/av_one_full]