[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_beloften.jpg’ attachment=’14981′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
De beloften hebben voor een ware stunt gezorgd in de beker. Ze klopten KAA Gent met 6-5 na penalty’s, nadat er na 90 minuten een 2-2 eindstand op het bord stond. De wedstrijd begon goed voor de beloften. Na elf minuten kwamen de beloften op voorsprong door een eigen doelpunt van de bezoekers. Deze voorsprong stond ook aan de rust op het bord, ondanks enkele kansen voor de bezoekers. Na de rust kregen de beloften in 5 minuten tijd twee opdoffers te verwerken, waardoor ze plots 1-2 in het krijt stonden. De beloften bleven niet bij de pakken zitten en in minuut 72 maakten ze de gelijkmaker via Vanrobaeys. Dit was ook de eindstand van de wedstrijd, waardoor strafschoppen moesten beslissen. Hierin toonden onze beloften zich het meest koelbloedig en daardoor gaan ze door naar de kwartfinales van de beker. De tegenstander in de kwartfinales moet nog bekendgemaakt worden.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0 (e.d.), 1-1, 1-2, 2-2 (Vanrobaeys)
KSV Roeselare Laverge, Zymeri (80′ Oosterlinck), Vervacke (67′ Carels), Vanrobaeys (89′ Margo), Andries, Vandelannoitte, Vanneste, Dumont (89′ Bryant), Verlinde, Caputo en Verstraete
KAA Gent Ide, Diedhiou, Al Masude (60′ Samoise), Jalloh (72′ Dolet), Lloci (83′ Idumbo-Muzambo), Cissé, Bahi (78′ Luvovadio), Veeckman, Van Daele, Banse en George
Gele kaarten /
Rode kaarten /
Scheidsrechter Vanlommel

[/av_textblock]

[/av_one_full][av_video src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/11/Filmpje-beloften-beker.mp4′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-sxk92k’ id=” custom_class=”]