[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_beloften.jpg’ attachment=’23942′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Gisteren speelden onze beloften thuis tegen KV Oostende. De wedstrijd resulteerde jammer genoeg in een 1-3 nederlaag. Door een zeer zwakke eerste helft van onze beloften, konden de bezoekers driemaal scoren, waardoor er een 0-3 achterstand op het bord stond aan de rust. Het begin van de tweede helft leek niet al te veel beterschap te brengen. Pas na een uur wedstrijd en drie wissels bij de thuisploeg kwam er verandering in het spel. Onze beloften domineerden het laatste halfuur, maar konden uit deze dominantie slechts één keer scoren, via Holmes. Volgende week geen competitievoetbal voor de beloften, maar de volgende ronde in de beker thuis tegen KAA Gent.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Doelpunten 0-1, 0-2, 0-3, 1-3 (Holmes)
KSV Roeselare Laverge, Alyson (65′ Zymeri), Vandelannoitte, Timmerman, Verlinde, Caputo, Verstraete, Bryant (65′ Dumont), Vanrobaeys, Oosterlinck (65′ Vanneste) en Holmes
KV Oostende Schelfhout, Onraet, Dewaele, Gashi (80′ Broché), Bekili, Brock, Tanghe, Ameele (72′ Amasihohu), Louknine (67′ Mazbouh), Mbye (72′ Djadi) en Vanhulle
Gele kaarten Verlinde, Djadi (KVO), Vanhulle (KVO)
Rode kaarten /
Scheidsrechter Brinckman

[/av_textblock]

[/av_one_full]