[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/11/transfer_website.png’ attachment=’24937′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-137ckqt’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-jtzjvp’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k2oqtr9c’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Vandaag ondertekende centrale middenvelder Arnold Mvuemba (28.01.1985 – Alençon (FRA)) een contract tot het einde van dit seizoen op Schiervelde. De Franse Congolees, en ex-speler van o.a. FC Portsmouth en Olympique Lyon trainde al enkele dagen mee en maakt dus nu officieel deel uit van ons eerste elftal.

Arnold werd eind januari 1985 geboren in het Franse Alençon, nabij Le Mans. Hij genoot zijn jeugdopleiding bij Stade Rennes. Bij de Franse eersteklasser stootte hij door richting het eerste elftal onder het bewind van Laszlo Bölöni. In januari 2007 werd hij uitgeleend voor zes maanden aan Portsmouth. Door zijn goeie prestaties daar werd zijn aankoopoptie gelicht en speelde hij twee seizoenen met de Pompeys in de Premier League. 

In het seizoen 2009-2010 werd hij uitgeleend aan het Franse FC Lorient, maar door financiële problemen bij Portsmouth werd zijn contract daar ontbonden. Hij ondertekende een nieuw contract voor vier seizoenen bi Lorient. Twee seizoenen deed hij datzelfde (ook voor vier seizoenen) bij Olympique Lyonnais. In 2016 keerde hij dan weer terug naar zijn oude liefde, Lorient. Daar bleef hij tot de zomer van 2018 om daarna een seizoen lang actief te zijn in het Midden-Oosten bij het Quatareese Umm Salal.

Met meer dan 300 wedstrijden ervaring in de Premier League, de Ligue 1 en de Europa League samen brengt Mvuemba heel wat ervaring naar Schiervelde. We wensen Arnold van harte welkom en wensen hem veel succes in onze wit-zwarte kleuren.
[/av_textblock]

[/av_one_full]