[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k3jvzgsb’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Vandaag, en eigenlijk het volledige weekend, pakken we uit met een stevige en warme korting. Tickets voor zaterdag kosten slechts 5 euro en voor wit-zwarte sjaal betaal je dit weekend 10 euro!

Vermijd wachtrijen en kies zelf je plaats door online jouw tickets aan te komen. Online ticketshop open tot aan de aftrap!
[/av_textblock]

[av_buttonrow alignment=’center’ button_spacing=’5′ button_spacing_unit=’px’ av_uid=’av-k3jw0unw’ alb_description=” id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
[av_buttonrow_item label=’Koop hier jouw ticket voor slechts 5 euro!’ link=’manually,http://bit.ly/32uqMWC’ link_target=’_blank’ size=’small’ label_display=” title_attr=” icon_select=’yes’ icon=’ue8cb’ font=’entypo-fontello’ color=’teal’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]
[av_buttonrow_item label=’Geniet mee van de kortingen in onze fanshop’ link=’manually,http://bit.ly/2rxD1DV ‘ link_target=’_blank’ size=’small’ label_display=” title_attr=” icon_select=’yes’ icon=’ue859′ font=’entypo-fontello’ color=’teal’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]
[/av_buttonrow]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/11/roelom_landscape-1.png’ attachment=’25434′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k3jvy97f’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/11/77098053_10157788750961494_6035655332762484736_o.jpg’ attachment=’25435′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k3jvyeki’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_half]