[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/11/slider-1-scaled.jpg’ attachment=’25406′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k3hblwrt’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-2oxwvt’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k3hblizq’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Christophe Gamel (11.08.1972, Meaux, FRA) wordt vanaf vandaag toegevoegd aan de technische staf. De 47-jarige Fransman neemt de rol van interim-coach. Vanmiddag volgt reeds een eerste kennismaking met het team op het trainingsveld.

Gamel, in het bezit van een UEFA Pro License, werkte reeds voor verschillende Franse en Italiaanse clubs vooralleer hij aan de slag ging in Qatar en Hongerije. Hij was ook assistent-coach van het vrouwenteam van Paris Saint-Germain. Zijn laatste opdracht was er één als bondscoach van Fiji. Hij verbleef er twee en een half jaar, tot eind augustus 2019.

We heten Christophe alvast van harte welkom en wensen hem veel succes toe op Schiervelde. 
[/av_textblock]
[/av_one_full]