[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/11/foto_slider.png’ attachment=’25394′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k3gcq0sx’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k3h07by8′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Hierbij wenst de club bekend te maken dat het beslist heeft de samenwerking met trainer Arnar Grétarsson te beëindigen. De Ijslander was sinds afgelopen zomer actief op Schiervelde maar daar komt nu dus een eind aan. Esvee wenst Arnar uitdrukkelijk te bedanken voor zijn inzet voor wit-zwart en wil hem veel succes toewensen in zijn verdere carrière.
[/av_textblock]

[/av_one_full]