[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/11/slider.jpg’ attachment=’24901′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1jbyhun’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-10r44v3′]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ksa4an’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

  • Weinig nieuws vanop het trainingsveld. Kuisch en Van Cauwenberge blijven out.
  • Ook geen Carlo Damman meer op het trainingsveld. Zijn contract werd in onderling overleg verbroken. Meer daarover kan je hier terugvinden.
  • Yhoan Andzouana werd op 29 oktober 2019 vader van een dochter, Jénéva.
  • Vanaf volgende week dinsdag starten voor een aantal spelers Engelse lessen. Deze gaan door op dinsdag en donderdag, telkens drie uur per week.
  • Scheidsrechter voor komende vrijdag is Michiel De Cuyper. Het is derde wedstrijd in de Proximus League dit seizoen, waaronder onze thuiswedstrijden tegen KVC Westerlo en OH Leuven. De Cuyper wordt bijgestaan door assistenten Nick Senecaut en Martijn Tiesters. Kevin Debeuckelaere is de vierde man.
  • Rodenbach is vrijdagavond wedstrijdpartner en trakteert met ‘stadswater’. Vanaf één uur voor de wedstrijd worden drie vaten aangesloten op het eerste verdiep van ons businessgebouw. Jouw gratis Rodenbach(s) kan je dus komen afhalen tot de vaten leeg zijn.
  • Samen met Rodenbach zal ook Nina Derwael de aftrap geven op Schiervelde. De vriendin van Siemen Voet werd onlangs wereldkampioene aan de brug met ongelijke leggers in Stuttgart en vrijdag zetten we haar dus graag ook even in de bloemetjes!

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-10r44v3′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]