[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/11/slider_002.jpg’ attachment=’25034′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1mkploc’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-18l567w’]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ktvzq4′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

  • Afgelopen vrijdag, net na de rust, werd Bassani vervangen door Godwin. Bassani was ziek en kon niet meer verder. Ondertussen is onze nummer 29 kerngezond en traint hij volledig mee met de groep.
  • Kuisch (enkel), Van Cauwenberge (quadriceps) en Andzouana (interlandverplichtingen) waren de enige afwezige vandaag op training.
  • Drie thuisoverwinningen op en rij, en daar hopen we zondag een vierde aan toe te voegen! Nog geen ticket voor zondag tegen KVC Westerlo? Klik dan vliegensvlug hier.
  • Scheidsrechter komende zondag is dhr. Jordy Vermeire. Het is zijn vierde wedstrijd dit seizoen in de Proximus League. Eerder dit seizoen floot hij KSV Roeselare – K Beerschot VA (1-1). Assistenten zijn Christophe Baillieul en Brecht Devriese. Arthur Denil is de man aan de dug-outs.
  • En of er elektriciteit in de lucht zal hangen boven Schiervelde zondag. Matchparter is Elektro Gevaert. Electro Gevaert Gabriël NV uit Roeselare is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties in de ruimste zin van het woord. Met ons totaalpakket bieden wij al ruim twintig jaar oplossingen op maat voor zowel de particuliere sector, bouwpromotoren als de tertiaire sector.
  • Wie het stadion wil betreden, moet steeds in het bezit zijn van een geldig ticket en moet steeds scannen (zowel VIP’s, medewerkers als supporters). De loketten sluiten een kwartier na de start van de wedstrijd. De komende wedstrijden volgen er ook strengere controles om het verkeerd gebruik van abonnementen voor jeugdspelers en dergelijke uit te sluiten.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k2xbdx0f’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]