[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_beloften.jpg’ attachment=’23942′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Een verdiend 1-1 gelijkspel voor de beloften in de thuiswedstrijd tegen Royal Antwerp FC. In de eerste helft speelden onze beloften heel dominant en kregen enkele grote mogelijkheden. De bezoekers daarentegen creëerden geen enkele kans, maar toch stond het 0-0 aan de rust. In het begin van de tweede periode kregen de beloften loon naar werken. Verstraete scoorde op aangeven van Vanrobaeys. Vanaf minuut 60 zetten de bezoekers van Antwerp meer en meer druk en tien minuten later werd het 1-1. Na de gelijkmaker kon het winnende doelpunt aan beide kanten vallen. Doelman Laverge hield de beloften enkele keren recht en onze beloften konden ook niet meer scoren op de tegenaanval. Donderdag staat de volgende wedstrijd al op het programma op het veld van Royal Excel Mouscron.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0 (Verstraete), 1-1
KSV Roeselare Laverge, Vandelannoitte, Vanneste, Verlinde, Caputo, Verstraete, Bakelandt, Bryant (67′ Zymeri), Demirdjian (70′ Andries), Fumaça (74′ Oosterlinck) en Vanrobaeys (80′ Coudron)
Royal Antwerp FC Bleijenberg, Quirynen, Waem, De Wilde, Agbor, Kakudji, Geeraerts (57′ Murataj), Van Landeghem, Smits (53′ Bektas), Nsimba en Nganga (88′ Li)
Gele kaarten Kakudji (ANT), Vandelannoitte, Oosterlinck, De Wilde (ANT)
Rode kaarten /
Scheidsrechter Goldberg

[/av_textblock]

[/av_one_full]