[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_nieuws.png’ attachment=’23643′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k3q0402b’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-umy1z3′]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k40bp2a9′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

  • Weinig nieuw nieuws vanop het trainingsveld. Vanbelle (heup), Naessens (kuit), Kuisch (enkel), Van Cauwenberge (quadriceps) revalideren verder. Tulio was gisteren afwezig wegens ziekte maar kon vandaag terug aansluiten.
  • Nog twee wedstrijden resten er ons tot de winterstop. We spelen in 2019 nog twee maal thuis tegen OH Leuven (vr. 13.12.2019 om 20u30) en R. Union SG (za. 21.12.2019 om 17u00). Tickets voor deze wedstrijden kan je hier aankopen.
  • Scheidsrechter komende vrijdag is dhr. Arthur Denil. Het is straks zijn zevende wedstrijd in de Proximus League, waarvan zijn vierde van KSV Roeselare. Hij floot dit seizoen al onze uitwedstrijden op KVC Westerlo (4-1), KSC Lokeren OVL (2-0) en K. Beerschot VA (2-1). Vrijdag wordt Denil bijgestaan door assistenten David Symons en Quentin Blaise. Jan Boterberg is de vierde man.
  • De beloften speelden maandag 1-1 gelijk tegen Antwerp. Het verslag kan je hier terugvinden. Van het eerste elftal maakten Laverge, Caputo, Bakelandt, Bryant en Fumaça hun opwachting.
  • Emile Samyn behoorde na een schouderoperatie voor het eerst terug bij de wedstrijdselectie van Lierse Kempenzonen. Hij maakte in minuut 68 zijn wederoptreden, maar kon niet verhinderen dat de Pallieters de bood ingingen bij Thes Sport.
  • Arthur Devos stond in de basis bij Mandel United en speelde 72 minuten tegen SK Sint-Niklaas. De ploeg uit 2de amateur ging echter de boot in, in de eigen Skyline Arena werd het 1-3.
  • Nog steeds warme kortingen in onze shop, zowel online als op het secretariaat en tijdens onze komende twee thuiswedstrijden!
  • Op zaterdag 21 december 2019 speelt het eerste elftal zijn laatste wedstrijd van het kalenderjaar thuis tegen R. Union SG. Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseren we een kerstmarkt met standjes van de ouderraad, supportersclub, Bagoe Kids Club, enz… Zeker de moeite om eens langs te komen! Start vanaf 14u00!

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-umy1z3′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]