[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/10/slider_potm.jpg’ attachment=’24805′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k2euvsu3′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-wajixw’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k2euy2ko’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Verkeersleider Mvuemba, golfbreker Holmes of iemand anders? Wie is voor jou de speler van de maand december?
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_button label=’STEM MEE’ link=’manually,https://forms.gle/Mamv8qL2fm2JbMUD6′ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’left’ label_display=” title_attr=” icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-k2euxbb0′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]