[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-db9f8vl’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-cavhbox’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Geen wijzigingen in het KSVR-elftal voor de eerste wedstrijd van 2020. Na de Spaanse stage was het direct menens voor wit-zwart dat onmiddellijk vol aan de bak moest in de strijd voor de veilige zesde plaats. Beerschot verdedigde de leidersplaats in de tweede periode en kwam dus ook supergemotiveerd aan de aftrap!

KSVR wilde in 2020 minder doelpunten incasseren, maar zag deze droom al in de vierde minuut aan diggelen toen Camargo balverlies leed en Dom de assist van Holzhauser zonder veel problemen in de hoek kon mikken. In enkele minuutjes van de Spaanse zon naar de bittere Belgische realiteit dus en al meteen in de achtervolging voor wit-zwart! Beerschot had de smaak vanzelfsprekend te pakken en stoomde nog even door. Biebauw kende geluk toen Noubissi op de paal pegelde.

Wit-zwart moest zich in de match zien te knokken. Het kreeg een eerste kansje via Casagolda, maar die kon te weinig kracht achter de bal zetten. De thuisploeg trok zich gegroepeerd terug en mikte op snelle uitbraken. Dit zorgde voor veel Roeselaars balbezit, echter zonder veel diepgang. De thuisploeg liet rustig betijen, terwijl KSVR op zoek was naar creatieve oplossingen. Het vond die voor de rust niet en moest dus met een 1-0-achterstand naar de kleedkamers.

Na de rust begon trainer Gamel nog met dezelfde elf aan de jacht op de gelijkmaker. Niet voor lang, want al na vier minuten mocht Naessens Andzouana komen vervangen. Beerschot kampeerde zoals voorheen op de eigen helft. Naessens kreeg vrij vlug een eerste kans maar trapte die in de handen van Vanhamel. Op vrijschop van Camargo kopte Casagolda naast.

Ook Godwin kwam erin en de bezoekers hadden opnieuw heel veel balbezit maar ook nu gaf de thuisverdediging geen krimp. Ook op stilstaande fasen slaagde wit-zwart er niet in om echt te dreigen.

Na slecht inspelen van Holmes kreeg de thuisploeg eindelijk ook nog eens een kans, maar Voet kon Holzhauser nog net op tijd afblokken. KSVR bleef ondertussen alles proberen, maar het vond nog steeds zo goed als geen openingen. En toch was de dikverdiende gelijkmaker plots een feit toen Andrei Camargo een voorzet van Mvuemba feilloos afrondde en daarmee zijn fout van bij het tegendoelpunt goedmaakte. Even later kreeg Nouri nog een schietkans van randje strafschopgebied, maar hij mikte naast.

Ook nu nog durfde Beerschot niet volop komen en bleef wit-zwart de meest voetballende ploeg. In de laatste tien minuten kwam de thuisploeg plots toch iets forser opzetten en moest KSVR achteruit. Op een Roeselaarse doorbraak kreeg Godwin nog een mooie kans, maar hij mikte over. Ook Naessens kwam nog dicht bij een tweede treffer, Vanhamel werkte in corner. Een meer dan verdiend en hoopgevend puntje dus voor KSVR in de eerste match van het nieuwe jaar.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-blkutxt’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-b4nddyp’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-at7wpsh’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9r3ga35′ id=” custom_class=”]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8wn8z2p’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8irm07l’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7wb9s6p’]4′ Dom (1-0), 75′ Camargo (1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7eko8q9′][av_cell col_style=” av_uid=’av-71xkhwx’]K Beerschot VA[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6io72sx’]Vanhamel, Prychynenko, Dom, Saint-Louis (82′ Ibara), Holzhauser, Noubissi, Maes (80′ Sanusi), Bourdin, Vorogovskiy (68′ Aloe), Halaimia en Frans[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-69du1gx’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5uq7p69′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5fc1fap’]Biebauw, Camargo, Holmes, Voet, Sy, Nouri, Rommens, Mvuemba, Andzouana (49′ Naessens), Tulio (54′ Godwin) en Casagolda (90′ Zolotic)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4prrpjl’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4dfsrqp’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3sl7le9′]Naessens, Frans (B)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3m659ip’][av_cell col_style=” av_uid=’av-31l9gc1′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2ouae35′][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1wuft8x’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1g5pfv5′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3qxdw1′]Alen[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-nv9cgh’]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]