[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-czqooyw’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-bzrv6js’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Casagolda en Tulio verdwenen uit de ploeg ten voordele van Naessens en Vervoort. Na de zege van Lommel tegen  Lokeren moest KSVR absoluut ook de drie punten zien te pakken met twee loodzware verplaatsingen voor de boeg.

Wit-zwart kreeg onmiddellijk de bal van een zich massaal terugtrekkend Virton. KSVR probeerde geduldig op te bouwen en kreeg na goed tien minuten een eerste kans toen Nouri prikte op voorzet van Rommens en Morris kon redden. Voor de rest bleek het ondanks aardig rondtikken ontzettend moeilijk om door de Luxemburgse muur te komen.

Rond het half uur stoomde Andzouana mooi door op rechts, maar zijn voorzet richting Naessens was te hard. Het bleef dus wachten op echte nieuwe kansen. Ook Virton creëerde er helemaal geen. Na een knappe combinatie kon Holmes voorzetten maar niemand kon bij de bal. Op een weggewerkte corner van Nouri probeerde Camargo het van randje strafschopgebied, maar zijn schot miste de goeie richting.

Vijf minuten voor de rust voor het eerst ook bezoekend gevaar in een schermutseling waarin de Roeselaarse verdedigers de sterksten bleken. Met 0-0 naar de kleedkamers dus.

Na de rust had wit-zwart nood aan meer diepgang om dreigender te kunnen zijn. Het begon echter rampzalig, want na slecht uitverdedigen van Sy kwam de bal in de voeten van Lapoussin, die de kans niet liet liggen. Virton stoomde nog even door en na nieuw Roeselaars balverlies trapte Claes over het doel van Biebauw.

KSVR moest hoe dan ook in de aanval, maar het kreeg nauwelijks vat op de uitgekookte bezoekers. Ook op stilstaande fasen bracht het er weinig of niks van terecht, zodat Morris haast nooit in actie moest. Met een kopbal van Rommens had hij geen moeite. Ondanks veel goeie wil kreeg de thuisploeg het vuur er maar niet in, te meer daar Virton alle truken gebruikte om het ritme uit de match te halen.

De tien Waalse verdedigers vingen alles met de glimlach op. In de blessuretijd maakte Claes er nog 0-2 van. KSVR creëerde in de volledige tweede helft geen enkele doelkans, en staat na de eerste nederlaag onder trainer Gamel nu weer helemaal in de verfoeilijke play-off 3.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-buxavzc’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bcxw4rs’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-1332a94′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-zk6t8o’ id=” custom_class=”]
[av_row row_style=” av_uid=’av-93zu0eg’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8bfmeo8′]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7zqr354′]47′ Lapoussin (0-1), 90 + 2′ Claes (0-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7n6sxu0′][av_cell col_style=” av_uid=’av-q0w9u0′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-negxag’]Biebauw, Vervoort, Holmes, Voet, Sy (81′ Casagolda), Camargo (65′ Godwin), Rommens, Mvuemba, Nouri (90 + 3′ Areias), Andzouana en Naessens[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6fc63c8′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5vuvlvs’]RE Virton[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-53z2ryg’]Moris, Malget, Claes, Lecomte, Joachim, Couturier, Cruz (63′ François), Jordanov (85′ Ramalingom), Prempeh, Sylla en Lapoussin[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4ymlc2w’][av_cell col_style=” av_uid=’av-fb7o5k’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3tjsvqg’]Vervoort[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3nfkn2g’][av_cell col_style=” av_uid=’av-36o3oaw’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-99nvpk’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-28dldgo’][av_cell col_style=” av_uid=’av-63682w’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-11pvvoo’]Debeuckelaere[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” id=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-pk5zqg’]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]