[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/10/slider_potm.jpg’ attachment=’24805′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k2euvsu3′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-wajixw’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k2euy2ko’ admin_preview_bg=”]
Wie was voor jou de beste speler van de maand januari? Stem nu mee via onderstaande knop!

Stemmen kan tot donderdag 30 januari 2020 om 12u00. Daarna maken we de winnaar bekend.
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_button label=’STEM MEE’ icon_select=’yes’ icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ size=’medium’ position=’left’ label_display=” title_attr=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ link=’manually,https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffEOof5knhSgf-sXi0YdFXd5u-z0r3U5gTV_q11gylYiybqw/viewform?usp=sf_link’ link_target=’_blank’ id=” custom_class=” av_uid=’av-k2euxbb0′ admin_preview_bg=”]