[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/09/slider_selectie.jpg’ attachment=’23704′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-14gar57′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=” attachment=” attachment_size=” align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-34bfmpd’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwys57′ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-k9l25n’ admin_preview_bg=”]
Blessures en een schorsing zorgen voor enkele wijzigingen in de selectie van coach Gamel. Vervoort is niet voldoende hersteld van de trap tegen zijn hoofd op Westerlo en vervoegt net zoals Naessens, kuitblessure, de lappenmand. Holmes en Van Cauwenberge blijven uit met hun gekende blessures. Vanbelle en Kuisch zijn er na hun blessure dan weer terug bij. Camargo nam vorig weekend zijn vijfde gele kaart en moet een weekje toekijken vanaf de strafbank.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwys57′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background=’bg_color’ background_color=’#f7f7f7′ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’pop-up’ mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-jkcvsvm3′]
[av_icon_box icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ title=’Selectie’ position=’left’ icon_style=” boxed=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” heading_tag=” heading_class=” link=” linktarget=” linkelement=” id=” custom_class=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Biebauw, Laverge, Lentz.

Rincon, Voet, Vanbelle, Nouri, Areias, Casagolda, Tulio, Godwin, Bakelandt, Zolotic, Mvuemba, Kuisch, Andzouana, Bryant, Caputo, Sy, Rommens.
[/av_icon_box]

[av_icon_box icon=’ue8df’ font=’entypo-fontello’ title=’Geblesseerd’ position=’left’ icon_style=” boxed=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” heading_tag=” heading_class=” link=” linktarget=” linkelement=” id=” custom_class=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Vervoort (hoofd), Holmes (sinus), Van Cauwenberge (quadriceps), Naessens (kuit).
[/av_icon_box]

[av_icon_box icon=’ue815′ font=’entypo-fontello’ title=’Geschorst’ position=’left’ icon_style=” boxed=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” heading_tag=” heading_class=” link=” linktarget=” linkelement=” id=” custom_class=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Camargo (1/1)
[/av_icon_box]
[/av_one_full]